Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Punch-Out έρχεται στο Switch

*
Η Hamster θα κυκλοφορήσει την Arcade Archives έκδοση του Punch-Out, στο Nintendo Switch, 35 χρόνια μετά την original κυκλοφορία του. Η ανακοίνωση αφορά την Ιαπωνία, αφού στις 30 Μαρτίου ο τίτλος θα διατεθεί μέσω του eShop στην τιμή των 823 yen. Το Punch-Out!! Είναι ένας sports action τίτλος, στον οποίο οι παίκτες μελετούν τις εκφράσεις και τις κινήσεις των αντιπάλων τους ώστε να συνδυάσουν διάφορες επιθέσεις και αμυντικές κινήσεις για να γίνουν, γύρο με τον γύρο, οι πρωταθλητές του boxing. Στην αρχική έκδοση χρησιμοποιούνταν δύο monitors με το άνω να προβάλει τα στατιστικά των αγώνων και το κάτω να προβάλει τον εκάστοτε αγώνα, ενώ η Arcade Archives: Punch-Out!! έκδοση για το Switch θα δίνει την δυνατότητα επιλογής να προβάλλονται είτε σε κατακόρυφη, είτε σε οριζόντια μορφή, ανάλογα με την προτίμηση του παίκτη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, σύντομα ο τίτλος θα διατεθεί και στις δυτικές χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*